понедељак 17 јун 2019
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
elektronik sigara sitesi - elektronik sigara - ukash satin al

Ово је званичан веб-портал Шесте београдске гимназије. Чини га систем веб-сајтова: овај сајт,
стари сајтелектронско учење НОВО, алумни-сајт,  Фејсбук-страница , матурски радови 2013, као и више затворених вики и блог сајтова за потребе наставе. 

Сврха наших сајтова није само информисање већ и обука чланова секције. Стога настојимо да пратимо развој технологије и сваких пар година правимо нови сајт. Некад бољи некад лошији. Шеста београдска гимназија имала је свој први сајт 2002, затим други 2004трећи 2006, четврти је уједно и први динамички сајт настао 2008.

Саопштење

h20140517 133034

Овим путем се захваљујемо свим запосленима, ученицима, родитељима, бившим ђацима Шесте београдске гимназије као и свим људима добре воље који су несебично дали свој добринос да данашња хуманитарна акција успе.

Посебну захвалност дугујемо родитељима г.  Александру Давидовићу и  Слободану Стакићу као и Ивану и Михајлу без којих транспорт помоћи не би био могућ.

Хуманитарна помоћ  Шесте београдске гимназије, у пуном транспортном комбију, достављена је у 14 часова прихватном центру у основној школи у Јакову одакле ће бити дистрибуирана онима којима је неопходна.

Током наредне недеље обавестићемо све заинтересоване о даљим хуманитарним акцијама Шесте београдске гимназијe.

Такође, по нашим сазнањима, један број ученика волонтира у прихватним центрима широм Београда.

hWP 20140517 001

hWP 20140517 004

h20140517 133039

Час са директором

Сваке друге седмице у месецу, петком од 13 до 13:45,термин је за сусрет ученика и директора: "Час са директором" - време и место резервисано првенствено да ученици разговарају са директором и изнесу своје предлоге, питања, примедбе...

Електронски дневник

Параметре за приступ родитељи су добили од разредних старешина. Дневник се може погледати на овом линку.

Библиотека и рачунари

Радно време библиотеке је од 8 до 19 сати сваког радног дана. У библиотеци су ученицима осим књњига на располагању и два рачунара. Ученици могу (у кухињи код зборнице) узети и кључ од кабинета 222 и користити још пет рачунара.

Школски донаторски динар

Трошковник школског донаторског динара погледајте овде

Филм o Шестој београдској гимназији

Филм направили бивши ученици Шесте: сценарио и режија Владимир Алексић, камера, избор музике и монтажа Бранко Исаковић, текст говори Ненад Ћирић. Коришћени материјали из архиве Шесте београдске гимназије.

Филм је премијерно приказан на прослави поводом 80. година наше школе.


Пријава

Министарство просвете

Клик до знања

е-писмен

ЗУОВ

  Едмодо

 

  Вебциклопедија

 

Креативна школа

 
Антологија српске кљижевности
 
Петница
 
Наша школа 

  Бионет

 

  ПИЛ

alsancak çiçek alsancak çiçekçi bornova çiçek bornova çiçek siparişi konak çiçek siparişi karşıyaka çiçek karşıyaka çiçekçi karşıyaka çiçek siparişi