четвртак 17 окт 2019
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
elektronik sigara sitesi - elektronik sigara - ukash satin al

Ово је званичан веб-портал Шесте београдске гимназије. Чини га систем веб-сајтова: овај сајт,
стари сајтелектронско учење НОВО, алумни-сајт,  Фејсбук-страница , матурски радови 2013, као и више затворених вики и блог сајтова за потребе наставе. 

Сврха наших сајтова није само информисање већ и обука чланова секције. Стога настојимо да пратимо развој технологије и сваких пар година правимо нови сајт. Некад бољи некад лошији. Шеста београдска гимназија имала је свој први сајт 2002, затим други 2004трећи 2006, четврти је уједно и први динамички сајт настао 2008.

ДЕБАТА „ДРУШТВО ПО МЕРИ ДЕЦЕ“

У реализацији пројекта фестивала младих општине Звездара, средњошколска омладина се сусрела на трибини 10. маја 2012. године. Тема дебате била је изградња „Друштва по мери деце“ и улога и значај „Локалне заједнице у решавању потреба младих“. Ставове ученика наше школе изнели су Стефан Елез, Вања Булајић, Саво Аничић и Петар Митровић, ученици одељења III-3. Разматране су најважније теме од значаја за омладину Звездаре: спорт, образовање и развој културних активности. Ученици су позвани да се активније укључе у рад Канцеларије за младе општине како би креативно учествовали у животу заједнице и благовремено били информисани о дешавањима која су им од значаја.

  

Школски донаторски динар

Трошковник школског донаторског динара погледајте овде

Филм o Шестој београдској гимназији

Филм направили бивши ученици Шесте: сценарио и режија Владимир Алексић, камера, избор музике и монтажа Бранко Исаковић, текст говори Ненад Ћирић. Коришћени материјали из архиве Шесте београдске гимназије.

Филм је премијерно приказан на прослави поводом 80. година наше школе.


Пријава

Министарство просвете

Клик до знања

е-писмен

ЗУОВ

  Едмодо

 

  Вебциклопедија

 

Креативна школа

 
Антологија српске кљижевности
 
Петница
 
Наша школа 

  Бионет

 

  ПИЛ

alsancak çiçek alsancak çiçekçi bornova çiçek bornova çiçek siparişi konak çiçek siparişi karşıyaka çiçek karşıyaka çiçekçi karşıyaka çiçek siparişi