четвртак 17 окт 2019
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
elektronik sigara sitesi - elektronik sigara - ukash satin al

Ово је званичан веб-портал Шесте београдске гимназије. Чини га систем веб-сајтова: овај сајт,
стари сајтелектронско учење НОВО, алумни-сајт,  Фејсбук-страница , матурски радови 2013, као и више затворених вики и блог сајтова за потребе наставе. 

Сврха наших сајтова није само информисање већ и обука чланова секције. Стога настојимо да пратимо развој технологије и сваких пар година правимо нови сајт. Некад бољи некад лошији. Шеста београдска гимназија имала је свој први сајт 2002, затим други 2004трећи 2006, четврти је уједно и први динамички сајт настао 2008.

БИМУН

На овогодишњем БИМУН-у по први пут је организована Генерална скупштина за ученике средњих школа. Активно учешће у раду имала је Оливера Нешић, ученица III-6 одељења.
Учесници из целог света дочекани су у САНУ, док су се дебатне расправе одвијале у Министарству иностраних послова и Градској скупштини. Расправљало се на тему „Тероризам и међународна безбедност: ситуација у Авганистану“. Учесници овогодишњег БИМУН-а имали су у програму и вечерње забаве у клубу Туба и у ресторану Језеро на Ади циганлији. То је била прилика да се успоставе трајни контакти с вршњацима из других земаља и покаже наша култура и традиција. 
А БИМУН је Београдски међународни модел УН а на њиховм сајту има још фотографија са овог догађаја!

  

  

Школски донаторски динар

Трошковник школског донаторског динара погледајте овде

Филм o Шестој београдској гимназији

Филм направили бивши ученици Шесте: сценарио и режија Владимир Алексић, камера, избор музике и монтажа Бранко Исаковић, текст говори Ненад Ћирић. Коришћени материјали из архиве Шесте београдске гимназије.

Филм је премијерно приказан на прослави поводом 80. година наше школе.


Пријава

Министарство просвете

Клик до знања

е-писмен

ЗУОВ

  Едмодо

 

  Вебциклопедија

 

Креативна школа

 
Антологија српске кљижевности
 
Петница
 
Наша школа 

  Бионет

 

  ПИЛ

alsancak çiçek alsancak çiçekçi bornova çiçek bornova çiçek siparişi konak çiçek siparişi karşıyaka çiçek karşıyaka çiçekçi karşıyaka çiçek siparişi